Buketi za promociju

Buketi za promociju

Buketi za promociju i kako odabrati savršen buket?

Darivanje cvijeća, osobito kada je ono u obliku buketa je svakako jedna od najljepših gesti. Iako nije riječ o trajnom daru, riječ je o daru koji se daruje sukladno gesti i poziva na uživanje u sadašnjem trenutku. Buketi su iznimno traženi u doba proljeća i ljeta, jer upravo tada najviše možemo uživati u rapsodiji boja i mirisa dostupnog cvijeća. Kao se buketi daruju za gotovo sve prigode, nije ništa novo da su buketi za promociju isto tako stekli na svojoj popularnosti. Kako izgledaju buketi za promociju i kako odabrati savršen buket?

Najvažnije je krenuti od osobe kojoj se daruje sami buket. Kod izrade ovakvog buketa poželjno je cvjećaru opisati osobu. Da li je ona živahna ili povučenija, marljiva, puna entuzijazma, da li se voli smijati itd. Zašto? Na temelju određenih informacija cvjećari mogu odabrati prigodne cvjetove i boje i tako složiti buket koji će biti sasvim jedinstven za osobu koja slavi svoju promociju. Iako mnogi ljudi igraju na sigurno i kupuju gotove bukete živih boja, ili buket ruža, važno je naglasiti da je slaganje buketa svakako bolja opcija.

Buketi za promociju i koje cvijeće odabrati?

Buketi za promociju ili diplomu trebaju sadržavati cvijeće koje je žarke boje i koje ima značenje uspjeha, prijateljstva, dobrih želja, ljubavi, podrške, novog početka. U cilju je ostaviti primatelja s “Wow” efektom kada ugleda buket, a to možemo učiniti samo ako se posvetimo odabiru pravilnih cvjetova. Često možemo vidjeti kako su mnogi buketi za promociju slagani od cvijeća koje ima pastelne tonove, ali ovo ne samo da je jednolično i dosadno, već ne odaje nikakav efekt.

Koje je cvijeće najbolje odabrati za ovakav tip buketa? Cvjećari svakako stoje iza toga da se mora birati cvijeće koje je skladno. Među najpoželjnije cvjetove ovdje ubrajamo; Orhideja koja izražava sklad kao i ljepotu, njeni buketi predstavljaju profinjeni dar sa strane iskrenog osjećaja. Tulipani su jednostavni a opet životopisni cvjetovi, njegovo značenje se može mijenjati ali možemo ga pokloniti kao buket koji predstavlja iskrene vrijednosti. Ruže su jednostavno neizostavni dio u darivanju buketa, za navedenu prigodu najbolje je pokloniti buket ružičastih ruža koji predstavlja želju.

Kala je cvijet koji simbolizira prijateljstvo i duboko poštovanje, buket je elegantan i osobit i često se daruje za posebne događaje. Iris je cvijet koji se daruje u počast i simbol je nade i vjere, tako da je buket savršen odabir ukoliko nekome želimo što ljepše želje. Azaleja je cvijet koji simbolizira nadu i radost, buket simbolizira nadu za bolju budućnost. Naravno buket za promociju se može izraditi i od drugog cvijeća, ili od miksa više cvijeća. Važno je obratiti pozornost na odabir boje, pošto svaka boja ima svoje značenje.

Buketi za promociju i gdje ih kupiti?

Kada je riječ o kupnji ozbiljnijih buketa ili njihovoj izradi, tada svakako savjetujemo da vam cvjećarna bude odabir. Buketi za promociju su posljednjih godina svakako postali sve traženiji, tako da ih možete naći već gotove ili možete zatražiti da se napravi. Ako niste sigurni kakav buket bi poklonili za ovako veliki događaj, osobito ako vam je u pitanju bliska osoba, tada pomoć možete zatražiti od cvjećara. Dovoljno je da naglasite kakvo cvijeće osoba voli, ili kakva je po karakteru, i u svega par minuta ćete dobiti buket koji je jedinstven za tu osobu.

Cijena ovakvog buketa će ovisiti o cvijeću od kojeg je sastavljen kao i njegovoj veličini. Buketi za promociju mogu doći u normalnoj varijanti buketa, mogu doći u kutiji, u teglici. Kako bi svijeće što dulje bilo živo savjetuje se opcija kutije ili teglice. Znamo kako za svaku prigodu možemo pronaći odgovarajući buket, važno je samo reći što želimo i što očekujemo. Svaka osoba je posebna na svoj način, tako da je poželjno da je i svaki buket koji poklonimo isto tako jedinstven na svoj način.

Tagovi: