Ruže u kutiji

Ruže u kutiji

Šarene ruže u kutiji

Ruže u kutiji su vrlo praktičan poklon za bilo koju prigodu, jer osoba kojoj se poklanjaju ruže u kutiji ne mora imati ni vazu da bi prekrasan buket ruža u kutiji smjestila u svoj dom. Ruže su u kutiji zapiknute u spužvu koja je gusta i natopljena vodom te obložena folijom da tekućina i vlaga ne bi probile kutiju. Kutije mogu biti okrugle, ovalne, pravokutne, u obliku srca ili bilo kojem drugom obliku.

Šarene ruže u različitim oblicima kutija mogu izgledati vrlo veselo kao ukras i predstavljati prekrasan poklon koji se može darovati u različitim prilikama jer se upravo radi o šarenom izboru pa ne morate paziti na poruku koju šaljete bojom ruža. Šarene ruže možete pokloniti nekome za rođendan jer ionako rođendan treba biti šaren i veseo.

Također, šarene ruže možete pokloniti kolegici na poslu kao poslovni poklon za napredovanje u poslu ili prilikom proslave neke obljetnice. Zapravo u svakoj prilici možete odabrati šarene ruže jer one će izmamiti osmjeh osobi kada vidi pregršt različitih boja koje će krasiti dom ili ured ne samo izgledom već i prekrasnim mirisom.

Crvene ruže u kutiji

Ukoliko se radi o osobi koju volite, simpatizirate ili joj želite poručiti da imate osjećaje prema toj osobi crvene ruže u kutiji bit će savršen odabir. Crvena je boja, boja ljubavi i boja strasti. To je boja koja odiše energijom, senzualnošću, pozitivom, hrabrošću.

Crvene ruže će nositi poruku ljubavi, strasti, hrabrosti ali i požude, te će osoba kojoj poklanjate crvene ruže znati jasno protumačiti što joj želite reći. Crvene ruže u kutiji koja je u obliku srca oborit će vašu ljubav s nogu i ostat će bez riječi, a ruže su za vas rekle sve. Uobičajeno se ruže u velikom broju stavljaju u takve bukete koji su u obliku kutija pa je sam poklon intenzivnog mirisa koji dodatno uz vizualan dojam, daje i mirisan dojam koji će vas obuzeti.

Kutije su obično promjera 25×25 cm, ali mogu biti i veće 30×30, te su ruže smještene jedna uz drugu i po jednoj kutiji može biti čak i 50-tak ruža ovisno o veličini kutije. I sami znate da samo tek par ruža miriše snažno, a 50-tak ruža ostavlja duboki dojam vašim osjetilima.

Bijele ruže u kutiji

Bijele ruže u kutiji su savršenstvo za oko jer bijela je boja koja simbolizira nevinost, čistoću, nježnost, rođenje, te sve što je vezano uz duhovnost. Bijele se ruže najviše poklanjanju prilikom posebnih događaja kao što su rođenje djeteta, mladenki na vjenčanju koji i same vrlo često izabiru za svoj buket mladenke upravo bijele ruže.

Kada vidite 50-tak bijelih ruža posloženih usko jedna uz drugu bez dodataka zelenila kako glavice cvijeta izviru iz kutije, te osjetite intenzivan miris ruža neće vas ostaviti ravnodušnim. Bijele ruže u kutiji mogu biti posložene uredno po redovima, ali ako se stavljaju u okruglu kutiju ili kutiju koja je ovalna ili u obliku srca, ruže mogu biti posložene kreativno bez određenog reda, a da opet izgledaju savršeno u to svom bijelom zboru.

Bijela je boja boja produhovljenosti i zapravo je vrlo snažna, pa zamislite samo stolove na vjenčanju na kojima se nalaze ovako prekrasni ukrasi koji će plijeniti poglede svih gostiju, a onda se pojavi mladenka sa još ljepšim buketom bijelih ruža.

Tagovi: