Ruže – prodaja ruža za sve prigode

Ruže - prodaja ruža za sve prigode

Ruže za Valentinovo

Ruža kraljica cvijeća, tako lijepa i nježna, a opet snažna sa svojim trnjem koji je brani od nepoželjnih utjecaja. Ruža je cvijeće koje se doista može davati u svakoj prigodi. Ovisno o boji takvu poruku ruža šalje. Crvena je ruža izraz strastvene i iskrene ljubavi, dok su bijele ruže simbol čistoće, nevinosti i plahosti.

Ruže kao poklon voljenoj osobi za Valentinovo, pogotovo crvena ruža bit će pun pogodak čak iako se poklanja uz još neki poklon, ruža će ostaviti najjači dojam jer ona je ta koja izražava ljubav svojom ljepotom. Valentinovo je dan zaljubljenih i pokloniti voljenoj osobi buket crvenih ruža, pa čak i samo jednu crvenu ružu bit će dovoljno da toplina obuzme srce vaše voljene osobe.

Ukoliko uz buket crvenih ruža dodate i simbol srca izmamit ćete osmjeh voljene osobe, a miris ruža će se širiti domom i uljepšavati vašu zajedničku večer kojom slavite ljubav na dan zaljubljenih. Sa ovim klasikom od cvijeta nikada nećete pogriješiti jer u cijelom svijetu crvena ruža ima isto značenje.

Ruže za rođendan

Ruža kao poklon za rođendan može doista biti prigodan poklon bez obzira da li je poklanjate voljenoj osobi, prijateljici, majci ili kolegici sa posla. Međutim, trebate pripaziti na dvije stvari. Ukoliko crvenu ružu poklanjate prijateljici ili kolegici sa posla sa kojima ne želite ništa više od prijateljstva budite svjesni da crvenom ružom šaljete krivu poruku toj prijateljici ili kolegici sa posla. Radije za takve prigode odaberite neku drugu boju ruža, na primjer bijela ili šarena ruža bit će odličan izbor.

Voljenoj osobi, ljubavi koju volite svakako ćete i za rođendan pokloniti crvene ruže, pa čak i da poklanjate šarene ruže čije boje se prelijevaju od narančaste prema crvenoj, ili rozoj boji nećete pogriješiti, jer narančasta boja simbolizira strast, a roza boja simbolizira nježnost. Nemojte voljenoj osobi poklanjati žutu ružu jer žuta ruža simbolizira ljubomoru, a to je poruka koju ne želite prenijeti voljenoj osobi.

Kada poklanjate ružu svojoj majci za rođendan možete odabrati bilo koju boju pa čak i žutu jer to je vaša majka i ona vas najbolje poznaje, poznaje vaš karakter pa ako joj i poklonite žutu ružu u kombinaciji buketa sa drugim bojama ruža, simbol ljubomore će se izgubiti u silnom šarenilu.

Ruže za vjenčanje

Ruža je čest izbor za bukete na vjenčanjima. Bijela boja mladenkinog buketa ruža simbolizirat će čistoću i nevinost mladenke koja stupa u brak jer njeno je srce čisto i spremno na ovaj veliki životni korak. Svakoj mladenki je ovo najvažniji dan u životu i nastojat će svoje vjenčanje planirati mjesecima unaprijed do najsitnijeg detalja.

Svaka mladenka želi da njeno vjenčanje bude vjenčanje iz snova prepuno prekrasnih detalja koje će zadiviti uzvanike na vjenčanju. Mladenka je zvijezda tog dana i to je njen dan, toga dana mladenka želi biti najljepša, te će stoga za svoj buket u velikoj većini slučajeva odabrati upravo bijele ruže, ali može se odlučiti i na prošarane ruže nekim drugim nijansama boja koje će biti u skladu sa tematikom vjenčanja.

Mladenkin buket može biti sastavljen ne samo od bijelih ruža, već se mladenka može odlučiti da svom buketu doda i nekoliko rozih, narančastih, ali i crvenih ruža jer time želi poručiti koliko je odvažna u svom životnom koraku stupanja u brak.

Tagovi: