Vijenci – prodaja vijenaca online

Vijenci - prodaja vijenaca online

Vijenci za preminulog člana obitelji

Vijenci se danas mogu uz tradicionalne cvjećarne nabaviti i online putem web shopova kao i puno drugih stvari koje se kupuju putem interneta. Cvjećarne imaju na internetu svoje web shopove putem kojim možete pregledati postojeće ponude vijenaca, ali i možete naručiti da vam se složi vijenac za preminulog člana obitelji od vrsta cvijeća kakvo smatrate da vaš preminuli član obitelji zaslužuje.

Kada se nađete u situaciji i tuzi da vam preminuo član obitelji, pogotovo uže obitelji vijenac će vam biti jedna od bitnih stavaka prilikom organizacije posljednjeg ispraćaja preminule bliske osobe. Putem vijenca zapravo šaljete posljednji pozdrav osobi koja vam je bila bliska i koju ste voljeli i stoga vam je izuzetno važno da odabir cvijeća i poruka na traci vijenca bude od posebnog značaja.

Vijenci za blisku preminulu osobu se prilikom ispraćaja stavljaju u blizini samog lijesa, te poruka koja se ispiše na traci vijenca ima poseban značaj jer šaljete svojoj voljenoj osobi posljednji pozdrav i time je ispraćate u smrt.

Vijenci za preminulog prijatelja

Ukoliko vam je preminuo prijatelj zasigurno vas je to teško pogodilo kao i njegovu najužu obitelj, pogotovo ako vam je preminuo blizak prijatelj. Vijenci za preminulog prijatelja imaju poseban značaj ovisno koliko ste dobri prijatelji bili sa preminulom osobom. Odabir cvijeća će biti usmjeren na poštovanje i vječno prijateljstvo koje simbolizira upravo te poruke.

Vaš vijenac za preminulog prijatelja bit će smješten uz obiteljske vijence koji su obično prvi do lijesa preminule osobe. Obiteljski su vijenci ujedno i među najvećima, stoga pripazite da vaš vijenac ne bude veći od obiteljskih jer biste time umanjili značaj obitelji koja možda nije imala dovoljno novaca da kupi veliki vijenac uz sve ostale troškove pogreba.

Pripazite i da vijenac za vašeg preminulog prijatelja nije napravljen od neprimjerenog cvijeća koje nije za sprovode i vijence, naravno možete uzeti crveni vijenac jer na taj način izražavate i ljubav, ali i tugu za svojim prijateljem. No nećete pogriješiti ukoliko uzmete i pretežito bijeli ili plavi vijenac jer te boje simboliziraju čistoću duše i tugu za izgubljenim prijateljem.

Vijenci za preminulog poslovnog kolegu

Ukoliko je preminuo vaš kolega sa posla, ili će vaš poslodavac organizirati nabavku vijenca za preminulog radnika, ali i vi kao kolega možete kupiti svoj vijenac za preminulog kolegu sa kojim ste bili bliski i godinama radili. Vijenci za preminulog kolegu neće biti na sprovodu smješteni uz obiteljske vijence nego obješeni sa strane.

Vijenci za preminulog kolegu obično imaju traku sa porukom za pokojnika koja ima tugujući i dostojanstven značaj. Porukom na traci vijenca dajete posljednji pozdrav kolegi sa kojim ste radili svaki dan veći dio dana, dakle provodili više vremena sa njim nego sa svojom obitelji tokom dana i svakako vas je pogodilo što je vaš kolega preminuo.

Vijenac i poruka na traci vijenca treba biti dostojanstvena i izražavati tugu, zapravo pozdrav prijatelju i kolegi kao da je živ pa se posljednji put pozdravljate svjesni da se više nikada nećete sresti. Vijenac možete naručiti online izabrati između ponuđenih vijenaca, te vrlo brzo napraviti narudžbu dok sjedite u uredu gdje ste zajedno radili.

Tagovi: