Cvijeće za svadbu

Cvijeće za svadbu

Cvijeće za svadbu od tradicionalnih do modernih vjenčanja

Svadbe u svom ceremonijalu, toaletama, obilju i atmosferi imaju u sebi nešto kraljevsko, a cvijeće, od svadbenog buketa, svadbenih kitica do aranžmanima na stolovima, poput biranog parfema daje onu završnu notu svečanom ozračju. Danas cvijeće za svadbu od tradicionalnog do modernog vjenčanja biraju mladenci sami, članovi njihove obitelji, organizatori vjenčanja ako ih imaju ili im pomažu kreativni cvjećari svojim sugestijama, prijedlozima i savjetima. Izbor cvijeća jako ovisi o prostoru, broju i vrsti uzvanika i zamislima i željama mladenaca.

Za tradicionalna vjenčanja cvijeće za svadbu smije biti šareno. čak i mladenkin buket, moderna vjenčanja su često tematska, pa izbor cvijeća ovisi o temi. Najčešće svadbeno cvijeće su orhideje, ruže, božuri, kale, margarete, karanfili, krizanteme, narcisi, frezije, gladiole, gardenije, hortenzije, irisi, jorgovan, ljiljani, đurđice, magnolije, jasmin, dalije, suncokret, lavanda, eukaliptus, maslina, pa čak i poljsko cvijeće. Sve je dopušteno, ako se pažljivo i usklađeno aranžira, čak i veliko ukrasno lišće tropskih biljaka ako se uklapa u temu.

Cvijeće za svadbu u aranžmanu organizatora vjenčanja

Velike i luksuzne svadbe se u pravilu povjeravaju organizatorima vjenčanja, što je zapravo dobro jer profesionalci znaju svoj posao i uvijek imaju cjelovitu viziju svečanosti sa svim detaljima. Ako se pitate možete li se pouzdati u cvijeće za svadbu u aranžmanu organizatora vjenčanja, razjasnite na vrijeme sve nejasnoće i uskladite svoje želje sa idejama i prijedlozima organizatora vjenčanja. Vjerujte mu/joj, jer ste ih angažirali da sebi smanjite pritisak i bez frustracija se posvetite svojim pripremama za veliki dan.

Cvijeće za svadbu upotpunjuje kompletni svadbeni doživljaj, a izbor ovisi o tome kakav dojam želite stvoriti, luksuzan, rustikalan, romantičan, jednobojan, dvobojan ili višebojan. Možda mladenka želi cvjetni vjenčić na glavi ili samo jedan cvijet u kosi, možda su vaše cvjetne želje vezane za godišnje doba u kojem će se vjenčanje održati. možda umjesto klasičnog mladenkinog buketa želite bidermajer, kuglu ili vodopad, buket u kojem se cvjetovi spuštaju u slapovima niz haljinu, budete odvažni, to je vaš dan.

Neformalna vjenčanja i cvijeće za svadbu

Jezik cvijeća je toliko slojevit i bogat da sa cvijećem nikako ne možete pogriješiti, čak i ako spojite naoko nespojivo. Mnogi mladi parovi ne žele neke velike luksuzne spektakle, naprotiv, žele malo, sasvim neformalno vjenčanje i cvijeće za svadbu u takvim prilikama se može slobodnije birati i hrabrije kombinirati. Ima šarma u tim malim intimnim vjenčanjima sa malim brojem izabranih uzvanika i ako su u privatnom prostoru ili negdje u prirodi dajte mašti na volju.

Cvijeće za svadbu kod tako malih vjenčanja možete ubrati u vlastitom vrtu ili se možete posve osloniti na savjete vaše cvjećarke, a možete svoje vjenčiće, kitice i bukete ubrati i sami u prirodi oko vas. Poljsko svadbeno cvijeće djeluje dražesno i romantično i sigurno asocira na povezanost sa prirodom i prirodnost i spontanost općenito. Ono što se na svadbama nikada ne bi smjelo pojaviti to je umjetno cvijeće uz iznimku papirnatih cvjetova uklopljenih u neku veću svadbenu dekoraciju.

Tagovi: